top of page

Lämmin Chavre-pannu

  • idatimonen
  • 12.11.
  • 1 min käytetty lukemiseen

Syys- ja talvi-iltojen herkullisin lämmittäjä on täyteläinen Chavre-pannu, joka syntyy hetkessä ja tuo sopivan hyggeä tunnelmaa viileneviin iltoihin.


ree

Chavre-pannu


1 pkt Chavrea

½ appelsiinin kuori raastettuna

tuoretta rosmariinia silputtuna

noin 1 rkl pinjansiemeniä

noin 1 rkl siirappia (esim. agave- tai vaahterasiirappi)

tuoretta leipää


Viipaloi Chavre ja aseta pienen valurautapannun pohjalle. Lisää appelsiininkuori, pinjansiemenet ja rosmariini. Paahda 200-asteisessa uunissa (noin 5 min), kunnes Chavre on osittain sulanut. Lisää siirappi ja tarjoile leivän kanssa.

bottom of page